1.01.2008

And a happy new year...

Setmana de Nadal=Setmana de Tralla.

quan la majoria de la gent s´infla a turrons, nosaltres ens inflem de kms (ho hem captat malament) i és que aquestes altures de l´any passat no havíem acumulat ni la meitat de kms que portem ara. . Això sí, d´intensitat de moments res de res (a no ser que es piqui algun ciclista, i....patapam!)

...també setmana de contrastos en quant a sensacions...molt bones a principi i més dolentes cap al final. Sembla que el mal de cames serà una constant fins a arribar al paraís "malayo" Però bé, en la llarga distància això és el pa de cada dia, "per això ens paguen" (no?)


El millor de la setmana...la passejada del dimecres pel massís de les cadiretes. 28kms flipant amb els trets dels caçadors, fets a tota castanya.


El pitjor de la setmana el fred, la p... tramuntana, i els 140kms del Dilluns. segurament vaig arribar a casa amb la mateixa cara que portava el rixart quan em va deixar a l´Stop Self...(sort de la xocolatada de Riudellots) Per cert, david entre rampa i rampa vas arribar a temps pel raïm? don senyals de vida...


Aprofitant que la gent estava dormint la mona de cap d´any, ens hem escapat a la zona del Pirineu, per gaudir d´un dia de relax entre muntanyes....



Paisatge esplèndid des de Vallter2.000



toti i grishom...guapíssims!!!



com veieu no tot és entrenar ...



imma, toti i grishom




jvc