1.23.2008

RUTA "EMPÚRIES"

Gran setmana d´entreno en quant a bici, ja que el volum en ciclisme et condicina el temps necessari per entrenar les altres disciplines. El córrer no em preocupa (sí, les transicions) i la natació haig de fer kms, (si vull estar endavant,està clar!)

Destacar l´entrenament del Diumenge. Vam sortir los "4" magníficos (Deivid "el Pastis", Olga i Jordi)en faltava algun que estava pescant (bueno millor dit intentant no ofegar-se jajaja)eriços, ericos!!???què és això? jo només conec la pasta i la seva ensalada ( ah bueno i unes quantes pastis...)

Bé érem 4 dels quals al km 30 ens vam quedar només 2. km 60, Pastis (David, per si algú no ho ha captat) em deixa a St.Peter, i decideixo tirar carretera amunt. La veritat és que (i ara em ficaria filosòfic) la ruta "Emporio Armani" (Torroella, Albons,Ruines, St.Peter,famós per les seves parades cafeteres, Roses...són entorns impressssionant per rodar, i perfectes per trobar aquella tranquilitat necessària per poder anat acoplat i concentrat en el pedaleig. És una atmòsfera flipant. els kms passen i passen.. disfrutant de la bici com mai,retrobant-te, coneixent-te...

Doncs, sí, Diumenge em vaig flipar fins on les cames (i la ment) em portessin. Només guiat per sensacions fent cas mínim al pulsòmetre. Vaig arribar fins a Roses i allà vaig veure cartell Cadaqués, 19k.MMMMM......m´ho penso.... i guiat per la més aboluta passió per aquest esport i per aquell dia que vaig tirar cap a Cadaqués. De fet quan portava ja 3h de camí i veient que ja havia pujat massa (tocava rodar aquell dia)mitja volta i cap a casa. Encara que parada obligatòria a St.Peter Fisherman (aquesta vegada sol) però fent el cafetó de rigor, i carretera cap vall. Normalment porto els MP3 (si vaig sol) acompanyat de l´amiga madonna, red hot, metallica, linkin park, disco music; per aportar un plus de "subidón adrenalític"; i així aportar qualitat a l´entrenament, aquesta vegada no necessitava escoltar res per estar a tope.
Al final 170k en un dia fantàstic per tot: pel clima, sensacions, confiança de cares al futur...l´únic "pero" el mal de cames al arribar a casa.

Ens veiem



jvc