4.01.2008

ACTUACIONS DELS NOSTRES

Hola a tots,

Paricipacions força nombroses dels nostres atletes a aquest cap de setmana.

El Diumenge es disputava a Arinaga la primera prova de la Copa d´ Espanya de Llarga distància, i l´IronCamps hi era present.
Les condicions metereologiques (un vent bestial) i la falta de recuperació de l´Ironman li van passar factura en una prova molt dura i que si no estàs al 100% és difícil sobreviure. La natació es va desarrollar en un mar super picat (amb onades de 2mts) i el sector ciclista el fort vent el feia un circuit molt perillós.
En DAvid doncs, va abandonar en el sector ciclista.
A recuperar-se i a pensar en la següent crack!


el gran triumfador de la jornada, Eneko "il Grande"


Al mateix temps es disputava el Duatló de Banyoles sobre unes distàncies de 10k-40k-5k. L´amic Bertolin i el company Oliveres hi eren per deixar el pavelló ben alt.
Bertolín com ens té acostumats i degut a les seves dots de runner va fer una bona cursa a peu. En el sector ciclista va ser una altre història.. la falta de kms en bici el van perjudicar i va perdre el seu grup ciclista, allunyant-lo de les posicions guanyades en el sector "pedestre" (no pedastra). Quan li canviien l ´horari ja podeu tremolar tots plegats!!119ê de la general.
Pel què fa a l´Oliveres va acabar una mica més tard però sobrevivint a aquesta prova tan dura com és Duatló. Bona feina Oliveras!


A 4.000kms de distància un altre company a la mateixa hora començava el què serà segur una setmana de penúries i misèries per ell, menjant pasta prensada, iolitzada? (vamos spaguetis de plastic) i mil putingues més. em refereixo al gran Salvasdor Ribot (quina moral nanu) on actualment està immers en plena Marathon Des Sables.


Paricipacions força nombroses dels nostres atletes a aquest cap de setmana.




En Ribot és un SuperDiesel, així doncs, segur que a mesura que vagin passant els dies el tio s´entonarà més i donarà el millor de si.
Desitgem-li tota la sort del món!

Li podem enviar tot el nostre suport, escrivint-li missatges desde www.darbarourd.com. Dorsal 597.


Fins la pròxima!
jvc