6.20.2008

VAYA ANIMAL!

Aquest tio no em deixa de sorprendre...

En el viatge a Langkawi vaig compartir avió amb un crack, un autèntica bestia parda, Petr Vabrousek. A l´Ironman va quedar 2º, però és que això tractant-se d´aquest tio es pura anècdota, perquè des de llavors ha realitzat 5 ironman, 2 half ironmans i una marató. Els Ironmans Top 10 en tots, i pel mig una marató a 2h31´, simplement flipant.

Això és el què explica.

Hallo, Just 6 days after my 4th place finis at Ironman Brazil, I successfully defended my title at Viennaman Half Ironman (after big fight with Lothar Leder on the run:



I am getting back into great shape and another 6 days later (this Friday), I will try to defend another title from 2008 – Bigman Prague (combined times from Friday xterra race and Saturday IM distance race). Thanks for all your support! Cheers Petr Vabroušek





..i és que 2 setmanes dp del marquote en marató, va quedar 4rt a Ironman Brasil, marcant el millor parcial a peu. Menuda bestia.

A banda d´això, en el planeta Terra, tinc dos amics que si no han arribat a Niça, ho estan a punt de fer. En Richart intentarà doctorar-se en la disciplina més dura del món triatlètic, l´Ironman; i en Jaume Quintana per rebaixar la seva marca de 8´36" en el 3.000.



Els hi desitgem el millor! Molta sort a tots 2!

jvc