1.12.2008

PATÈTIC!!!

Ahir al vespre arribo del curro, i preparant-me el sopar poso la tele. La tele se me dispara a A3 i veig al Meca al dónde estás corazón.


Decideixo veure-ho. El tio parla sobre la seva travessia de l´Estret de Gibraltar. Quna és la meva sorpresa que al cap de poc el comencen a atacar per totes bandes, posent-li càmares ocultes per demostrar que els seus reptes són un muntatge. Em quedo de pedrabueno què dir?indignant, patètic, lamentable, asquerós, repugnant, carronyós... tots els adjectius possibles per descriure la sensacíó que em van provocar tota aquella madranya de "peridiostes"atacant-lo sense pietat.


Meca ho ha guanyat tot en el terreny de la natació de llarga distància ( em sembla que són 28 medalles en campionats internacionals) Campionat que nadava campionat que ganyava. Les úniques medalles que ha conseguit la natació espanyola al llarg de la seva històrua és gràcies a ell, el 90% són seves...."esto es nada", en un altre país seria un heroi com tants atletes, ciclistes i triatletes.


Amb un país com aquest en el que l´únic que interessa és el fubol, toros i los marujeos; ja és trist que un esportista d´èlit s´hagi de guanyar la vida aconseguint reptes impressionants, com perquè quatre IGNORANTS en un programa públic li discuteixin la seva professionalitat i intentin crear una mala imatge seva, menyspreant tots els seus èxits com a esportista.


De totes maneres, el tio es va portar com un senyoràs (jo els hagués enviat a la p.. m...) i ells van quedar com el què són..... uns autèntics ignorants!


VERGONYA DE SER D´AQUEST PAÍS!




jvc