2.21.2008

PULAU BERAK














El dia va comencar una mica mes tard de costum (sobre les 7:00, per mi, i sobre les 9:00 per l' imma i el David)jo seguint amb el meu insomni i ells disfrutant a base de b, els c....!

Una vegada fora del llit, ens vam arribar al buffet de l' hotel. suposo que el David ja us ho haura comentat en un altre post, no em vull fer pesat pero es que es impressionant. Seria un no parar de menjar fins a reventar, hi ha de tot i mes, i es que ens fotem les botes literalment.


Una vegada la panxa plena, ens arribem a la platja (privada,jejeje) de l' hotel, on ens espera l 'embarcacio que ens portara d' excursio per les illes del voltant. Aquesta embarcacio (que m' imaginava diferent...) es tracta d' una lanxa rotllo vietnamita.

Al cap de 20 minuts arribem al primer desti de l' itinerari, "The Island of The Pregnant Lady", la illa de la dona embarassada, el nom sorgit de la forma de la seva oreografia. Nomes desembarcar, una colla de monos mors de gana ataquen a la meva estimada, llancant-se sobre la bossa que hi portava menjar. La situacio era divertida....dos monos escapant-se per banda amb una bossa de patates xips, i enfilant-se sobre l' arbre. Aixo se' n diu tenir una bona entrada...
Cinc minuts mes tard, i tot pujant unes escales ens trobem amb un entorn espectacular, un llac immens enmig de la mateixa illa. Amb un tres i no res ja ens trobem nedant en les aigues naturals d' aquest fantastic paratge, juntament amb un grup de japonessos que es flipen un rato..

El seguent espectacle que disfrutariem en el transcurs de l' excursio, era el vol de l 'aguila Marina i laguila de Langkawi en ple vol i descens en busca de peix. Veure com volen, es llencen i planegen sobre l' aigua amb la grandiositat de les seves ales es un espectacle dificil d olvidar.

L' ulitma parada i la mes fascinant va ser l estancia a l illa de Pulau Berak, durant al llarg d' una hora vam poder gaudir dels encants d' aques fantastic entorn.
En les fots ja ho veureu, perque es tracta d; un lloc de postal, les palmeres, la platja de sorra blanca, l 'aigua calenta i cristalina fan d' aquesta illa un lloc inigualable per desconectar i passar uns moments de relax.


Van ser quatre hores que van passar volant...una vegada arribats a desti ens fotem una pizza a l 'hotel i siesta. Per la tarda recollida dorsals (que no els vam poder recollir) a l' hotel de l' organitzacio i vol pel centre comercial ah! i parada a la pelu.

Ja veieu que la vida en aquest mon es mooooolt dura, pero com tot, s'acaba. Aixi doncs, intentarem aprofitar-ho el maxim possible no fins abans passar pel gimnas, el jacuzzi i la sauna (podeu veure el gym que anem, en una foto que hem adjuntat amunt queda just davant la platja).

Aquest es el dia tant estressant d' ahir, dema messss. Espero que us hagin agradat les fotos (segur que si) be no menrotllo mes.


Per cert, moltes gracies pels vostres anims i suport, segur que sera un plus al dia de la carrera.

PD: En David esta pletoric amb el circuit de la bici...diu que fara una mitja de 40 per hora...jejeje i que miri cap enrere pq em vindra a la caza y captura.


jvc