2.18.2008

ARRIBADA A LANGKAWI







Hola a tots les blogers,

Donat que ahir no ens hi varem poder posar us fem el resum de diumenge i el de dilluns

DIUMENGE
Som aqui des de ahir i no hem tingut temps fins ara de posar-nos a explicar les nostres aventures, i avui tampoc es el dia en que ho podrem fer extensament donat l,horari d,internet a l,hotel amb els nostres entrenaments i el dia a dia, no es gaire compatible.
Ahir despres d,arribar molt cansats del llarg viatge, prop de 13 hores d,avio mes el temps d,espera en les escales en varen fer estar vitjant durant prop de 27 hores. Al arribar a l,hotel nomes teniem en el pensament estirarnos a dormir una estoneta, cosa que varem fer. Despres d,aquesta migdiada toca posar-se les piles i decidim posar-nos les bambes i anar a correr mitja hora, l,Imma s,en va a la piscina, quina enveja ens fa, per que la calor es insoportable i a l,igual que l,humitat. Agafem la carretera i pasem pel mitg de barraques on fan menjar i on hi ha un trafic caotic, per aixo decidim agafar un caminet per estar mes tranquils i trobem un grapat de nens jugant a fer carreras descalsos i decideixen que tambe volen entrenar i es posen a correr amb nosaltres, ens agrada molt i fa veure,ns el tipus de gent d,aquesta illa. Gent molt agradable i simpatica, vagin on vagis et diuen "hello" i un somriure.
Ahir tocava sopar aviat, la gent de l,hotel es deuria espantar despres de l,arrasada que varem fer al bufet, jijiji (el que els hi espera), tambe tocava anar aviat al llit, cosa que varem fer, aixi es que a fer nones tots tres

DILLUNS

En Josep no tenia son i a les 5,20 del mati, es/ens desperta pere anar-sen a correr, jo mitg adormit, li recordo que no esta gaire be del bolet, jajajajaja. Prop de les 7 torna i ens anem ell i jo a esmorssar deixant a l,Imma a l,habitacio dormint. Fem la
segona entrada al menjador, aquest cop per esmorssar, uuuffffff lo que arriba a haver-hi a n,en Josep li salten els ulls veient tot allo, i a mi hem cau la baba, aixi es que ens hi posem estem quasi be 1 hora menjant, aquests dies hem de cremar molt, almenys aixo es el que diu el "trainer" i jo li faig cas que carai, ens bosem les botes i algo mes, hem sembla que la gent de l,hotel comenssa a estar espantada, jajajajaja.
Avui toca bicicleta, aixi es que ens hi posem a les 9 i en direccio a KUAH, la capital, i on hi ha el centre neuralgic de l,IRONMAN, fem una bona part del circuit de bici i ha mi hem fa por, molt bones sensacions i hem sembla un circuit molt rapit. En Josep pensa el mateix, aixi es que hem quedo mes tranquil, l,unic inconvenient es que amb els noms d,aqui, no sabem trobar ben be la totalitat del circuit. Aixi es que despres de veure on esta el "jety point", el lloc on estaran els boxes i la sortida i arribada, ens en tornem cap a l,hotel, a uns 20 km de distancia, amb les sensacions que teniem a l,anar, oeoeoeoeoe, tot i el vent fem una bona mitja.
L,Imma ens espera a la piscina, es espectacular, d,aquestes que semblen que cauen al mar i amb bar dins de l-aigua, quina enveja que us fem veritat. Ens banyem una estoneta, prenem uns sucs, bonissims i agafem la "furgoneta" i retornem a la capital per dinar i fer una miqueta de turisme.
Ens donem compta de que es tard i agafem el trasto de furgoneta i cap aqui, a fer els deures, ahir no varem posar res en el blog i ja toca. Sapigueu que quan acabem ens en tornem a la platja, es tem ja ben vermells del sol, uuuffff quina calor.
Cal aclarir que en aquest escrit hi ha un pilo de faltes d,ortografia, pero entre que tenim presa, que el teclat es angles i que per mi l,ortografia no es el meu fort, es el que ha sortit. Dema segur que en Josep fara millor.
Aixi doncs ens despedim, l,Imma, en Josep i en David, des de Langkawi, agraint altre vegada, no ens en cansarem, el vostre recolsament.
Adeeeuuuuuuuuu