2.15.2008

DESPEDIDA

Bé companys, amics i tothom en general, ja queda molt poc per empendre el viatje/repte que ens varem marcar amb en Josep fà uns mesos, tot arribant d'Eivissa de participar en l'Home de Ferro. En 20 horetes pujarem a l'avió que ens portarà capa Roma i d'alla a Kuala Lumpur on tornarem a fer escala i fer el tram final fins l'illa de Langkawi, bé per en Josep es Languaki, que hi farem, jajajaja.
Vull des d'aquí i abans de marxar agraïr totes les mostres de suport que hem rebut de tothom, gent de l'equip, esportistes d'altres modalitats i gent no esportista, la veritat es que això fà que marxem cap allà mlt motivats i amb ganes de tornar amb el repte aconseguit.
A partir de diumenge intentarem plasmar en aquest blog, el nostre dia a dia a Malaisia i posant fotos del que anem fent per allà.
Així que no m'enrotllo més i hem despedeixo de tots i fins el diumenge

David

5 comentaris:

sandreta ha dit...

Ei,triganxons!! Ànims i més ànims! Aneu sobrats de carinyo i recolzament però jo, pesada, us torno a recordar que sou uns cracks pel sol fet d´iniciar aquesta aventura! Us admiro, de debò! Vinga, a suar i a donar el millor de vosaltres mateixos! Quan torneu ja ho celebrarem!!! Petons a tots tres!!!!

maribel ha dit...

teteeeeeeeeee,rei cuida't molt entreneu força i a per totes ja irem llegin el blog per saber com esteu petonets muac muac

Anònim ha dit...

Papa,
Et trobo a faltar molt. T'estimo.
Crisant

Anònim ha dit...

Els pares Camps,
Menys menjar, i més pedalar, altrament el dia dea la prova la panxa us tocarà els pedals.
Vinga!!! Ànims. Brindeu la victòria als de Sant Feliu

soniadiver ha dit...

Ep triganxons!! Per cert, abans de res, molt bo el comentari dels pares Camps (vinga! vinga! Que aquí no esteu pas de vacances i s'ha d'anar per feina!!!). Ens ha fet molta gràcia...
En fi, esperem poder anar seguint les vostres peripècies a través del blog i, des de d'aquí Sant Feliu, us volem enviar tots els ànims i l'energia possibles per assolir amb èxit aquesta fita que us heu proposat.
Una abraçada i "a topeeeeeeeeeeeeee"!!!

Sònia i Toni