2.20.2008

+FOTOS







10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guapos tots...pero david com pots penjar la foto que tu ja saps... ves amb compte que marcant tant a veure si a la proper el cranc s'agafa a un altre lloc ...

Apa nanos tranquilitat i ànims per en David i en Josep i records a l'imma.

maribel ha dit...

si aixo es anar a fer un triatlo jo mi apunto jajajaja

Anònim ha dit...

DIARI EL PROGRÈS DE CATALUNYA:
Segons una notícia arribada a aquesta redacció, a Malàisia s'ha descobert una nova espècie de cranc, al qual han denominat "Crancus Terminator", i el qual sembla ser és carnívor. És del sexe femení i només pica als mascles. Els establiments hotelers, temen que es puguin entaforar pels imbornals de les piscines i atacar als que estan fent jacuzzi.
El Timbaler del Bruc

Pablo Cabeza ha dit...

Que bien los pasáis, un lugar chulo chulo, y los nativos parecen hospitalarios.

Mola el jacuzzi.

Relajaros lo que podáis, dormir, no hagáis el ganso y el sábado a por todas.

p

sandreta ha dit...

Això és vida! Ja veig que us està sentant molt bé això d´anar a fer l´Ironman... La propera vegada jo vinc a fer companyia a l´Imma!
Envieu la foto d´en David als possibles sponsors... a veure si obtenim patrocini, ja,ja!!!
Petonets a tots tres!

Olga ha dit...

Hola nois...avui sí que finalment ens podem fer a la idea d'on heu anat a parar...quines fotos!!!! no cal que preguntem com esteu, és evident...David, i el teu peu,què fa? Josep, com va el menjar? i Imma, ja et deixen dormir aquest parell?...jajaja..en fi ja queda menys pel gran dia, ànims i més ànims...per a tots.

Mua

soniadiver ha dit...

Que dura és la vida del triatleta... Queda clar que us esteu "aclimatant" de meravella! La veritat és que aquestes fotos fan una mica de ràbia ¿eh? En fi, no us relaxeu massa que aviat vindrà lo bo... Ànims que això ja ho teniu a sobre!!!

Una abraçada,

Sònia i Toni

Ah! La foto d'en David la penjarem a tamany real aquest estiu al xiringuito ¿ok? A veure si així animem les vendes..!

Anònim ha dit...

Hola a tots els que veieu aquest bloc!!!!!!
Soc la imma , l'acompanyant d'aquests dos maxaques.

Nomes dir que aixo d'aqui es una passada ,la gent es tan amable que arriba un punt que fins i tot te sap greu , perque tots te saluden , tots te donen les gracies per qualsevol cosa , sembla que estan fets d'unaltre pasta. Tot es inocencia i felicitat a les seves cares.

Que us he de dir d'en josep i d'en david fan bondat , pero son una mica pesadets pels matins sobretot en josep que a les 5 ens ha tingut desperts els ultims dies( jejeje , gajes del oficio ).

Sort que ahir a la nit es van pendre tots dos una dormitina encara que a les 7 del mati ja em tenien desvetllada perque havien d'anar a esmorzar ( avui diuen que no han menjat tant!!!!????) i ara son en bici.

Res ,rodar una miqueta i acabar de veure el circuit de bici.Jo hauria anat a la piscina pero tornaran d'aqui poc i no tinc temps i he vingut a internet per veure els vostres comentaris i donar-vos unaltre punt de vista del viatge( jejeje ).

Despres anirem a la capital a que agafin els dorsals i acabar d'aclarir els ultims detalls de la cursa.

Res mes , dir que el dia d'ahir va ser espectacular ,suposo que a la tarda us enviaran mes fotos i comentaris i ho entendreu .De pelicula .

Records a tothom de la acompanyant oficial a aquest ironman que ja triga massa en arribar , ja tinc ganes de veurels sortir, la sang ja em bull de la emocio de seguirlos durant la cursa sota aquest sol que ens cremara a tots pero valdra la pena estic segura que ho faran molt be pero patiran com uns ......jajaja jo ric, pero em fan una mica de pena.
Adeu a tothom i a animar desde casa eh?

Mireia ha dit...

Ai, Imma!!! Ja n'has de tenir de paciència amb aquests dos... Però bueno, ja queda menys i suposo que tots tres ja en deveu tenir unes ganes...
Aqui tots parlem de lo mateix, que si has entrat a la pàgina, que quines fotos, que cabons!!!, quina calor deu fer, quines ganes deuen tenir que arrivi dissabte,...
Acabeu de disfrutar força que lo bo aviat s'acaba.
I que no falti des d'aqui, una pila d'ànims, ànims i ànims!!!!!!
Un super petonas a tots tres.

Anònim ha dit...

ei david!!
aqui molt de regim.. i ja tem vist amb dos cerveses,a veure si quedaras ultim.jajaja
ah! i treu-te el mitjo del paquet tarzan.
els teus veins de feina.
i que tingueu molta sort a
tots dos.

marta,manel,marc i ferran