3.27.2008

FRONTS OBERTS

Després de quatre setmanes del seu primer Ironman, i de la primera palliça de la temporada, en David afrontarà el Doble Olímpic d´Arinaga amb una gran forma i sobretot amb la moral pels núvols després de saber el què se sent al acabar un Ironman. Gran Canària comparat amb Malaysia no té res a veure. Primer per les distàncies, i llavors pel calor i humitat presents en el continent asiàtic la fan una prova super dura.
De totes maneres Arinaga, no serà un passeig ja que haurà d´afrontar 80k en el sector ciclisme que consten de dos ports de 20k. La seva arma més important, la confiança...i la Rosa, que serà una suporter important i que l´espavilarà ràpid.

L´altre front serà el Duatló de Banyoles (como no!) en què l´amic Bertolin, afrontarà 10k de cursa a peu,40k de ciclisme, per finalitzar amb 5k de carrera novament, com a test preparatori per la seva temporada de llarga.
El seu estat de forma,una incògnita; però segur que amb les seves condicions de running man farà una bona cursa.

Esperem als dos que els hi surti una bona cursa.

Volem cròniques eh nois?


jvc

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tot va bé, a la sortida del Duatló de Banyoles, l´amic Bertolin no estarà sol.
Una altra cosa ja serà l´arribada.
Slow-1253

Olga ha dit...

Hola nois...sisisi, ja és hora que ens poseu al dia de les proves del cap de setmana...per cert no hauríem d'actualitzar la foto de l'equip...jo no hi surto...jeje