6.20.2008

VAYA ANIMAL!

Aquest tio no em deixa de sorprendre...

En el viatge a Langkawi vaig compartir avió amb un crack, un autèntica bestia parda, Petr Vabrousek. A l´Ironman va quedar 2º, però és que això tractant-se d´aquest tio es pura anècdota, perquè des de llavors ha realitzat 5 ironman, 2 half ironmans i una marató. Els Ironmans Top 10 en tots, i pel mig una marató a 2h31´, simplement flipant.

Això és el què explica.

Hallo, Just 6 days after my 4th place finis at Ironman Brazil, I successfully defended my title at Viennaman Half Ironman (after big fight with Lothar Leder on the run:



I am getting back into great shape and another 6 days later (this Friday), I will try to defend another title from 2008 – Bigman Prague (combined times from Friday xterra race and Saturday IM distance race). Thanks for all your support! Cheers Petr Vabroušek





..i és que 2 setmanes dp del marquote en marató, va quedar 4rt a Ironman Brasil, marcant el millor parcial a peu. Menuda bestia.

A banda d´això, en el planeta Terra, tinc dos amics que si no han arribat a Niça, ho estan a punt de fer. En Richart intentarà doctorar-se en la disciplina més dura del món triatlètic, l´Ironman; i en Jaume Quintana per rebaixar la seva marca de 8´36" en el 3.000.



Els hi desitgem el millor! Molta sort a tots 2!

jvc

2 comentaris:

Jordi Gonzalez ha dit...

No està mal, s'això s'en diu tenir unes condicions físiques excepcionals, perqué la majoria dels mortals, per molt que entrenessim no podriem fer ni una quarta part d'això....de totes formes jo en conec a algun que porta competint des de febrer cada cap de setmana en mitjes maratons, curses a peu i ciclistes variades, campeonats de natació, triatlons, Ironcat, etc...i que ara marxa a Austria per fer el seu 10è Ironman...no hi ha res com tenir temps i diners, amb això, la motivació vé sola.....I think....
Respecte en Richart i en Jaume, sort a tots dos, i esperem que tot vagi bé!

Anònim ha dit...

Tens raó Jordi, s´han de tenir unes condicions físiques i psicològiques brutals, temps i diners... de totes maneres, la meva intenció no era parlar d´aquesta bèstia d´home sino felicitar en Richart per haver-se sumat als "Finishers" del Xaloc... Això sí que té mèrit... tenint en compte que treballa fent horari partit i que la disponibilitat de temps és molt limitada!!!!
Enhorabona!!!!!!