6.24.2008

"IRONRICHIE"

Bé, ja tenim un altre iron en l´equip, en Richart.

Després de molts mesos que si si que si no, ja que l´organització el tenia en llista d´espera i després de 2 mesos d´entrenament i fer meravelles per combinar-se hores d´entreno + la paciència (en aquest cas) de la Marina, han conseguit la desitjada plaça de finisher en un Ironman molt dur com és el de Niça.

A part del recorregut, preferentment muntanyós; aquesta vegada se li va sumar la forta calor i humitat que sol haver-hi en aquesta part del Mediterrani. Així doncs, després de 1h10´en la natació, 5h49´en el sector ciclista i 4h20´interminables en el marató , va creuar la línia d´arribada amb un total de 11h34´. Pel mig queden molts mesos de preparació, tant física com psíquica, molta il-lusió, bastant de patiment i sobretot voluntat i perseverància, crec que el més important.

Per mi creuar la línia d´arribada a Ibiça01, va ser una experiència que no olvidaré mai, segur ue per en Richart i per tots aquells que la creuen, tot el treball fins aquí els hi haurà valgut la pena.

Així doncs, moltes felicitats per en Richart i la MArina...i a un tal Macel Zamora.

Per la seva part, en Jaume a 10k de Niça va completar el 3.000 en pista amb un temps final de 8´39´79" a 3 dècimes de la seva millor marca personal. Segur que en la propera ho aconsegueixes, ànims que aquest dimecres toca baixar de 15´00" en el 5k.

A falta de la crònica de l ´Ironman, tanco la paradeta.


Fins la pròxima,
jvc

1 comentari:

Jordi Gonzalez ha dit...

Enhorabona Richart, la veritat es que me n'alegro moltíssim, és la millor recompensa que podies tenir, t'ho mereixes!