10.01.2008

Reanudem!!!!

La Sandra amb una sortida de l'aigua molt complicada

L'Alfred començant a tope la cursa a peu

Hola de nou a tots/es!


Despres de temps he aconseguit poder activar la publicació de tota mena de coses relacionades amb la secció triatlética del Xaloc. Us enviaré un correu amb la nova contrasenya perque tothom qui vulgui hi pugui penjar el que li sembli (amb seny, eh!! jejejeje). De moment hi afegeixo la crònica del TRI de Platja d'Aro i dues fotos, si algú en té més, ja sap el que ha de fer!!!


Apa doncs, a cuidar-se, entrenar i supermineralitzar-se!!!!


II TRIATLÓ de PLATJA D’ARO

El passat dissabte dia 27, es va celebrar la segona edició del Triatló de distància esprint (750-20-5) a la població de Platja d’Aro. Aquesta prova estava organitzada per l’AC XALOC, juntament amb la Regidoria d’Esports de la localitat.
Els circuits d’aquest any eren totalment nous respecte els de la primera edició; la natació consistia en donar la volta a unes boies que delimitaven un recorregut en forma de quadrat amb sortida i arribada a la mateixa platja, per totalitzar 750 metres. L’estat de la mar, amb onades considerables, va endurir molt aquest primer segment de la cursa. A continuació se sortia de l’aigua per recollir les bicicletes dels boxes situats a la pineda d’entrada a la Platja de Riuet, i realitzar quatre voltes a un circuit d’anada i tornada des del Magic Park, fins a l’entrada de S’Agaró, un recorregut exigent de vint quilòmetres, amb un desnivell acumulat considerable. Finalment, i un cop deixada la bicicleta, es realitzava el parcial a peu, el qual mesurava una mica menys de cinc mil metres, però que pel seu perfil trenca-cames es va fer especialment dur per als participants.
Els representants ganxons en aquesta prova van ser quatre: En Josep Viñolas aconseguia introduir-se en el top-ten, en vuitena posició final; l’Alfred Mont realitzava una gran cursa en la seva primera participació en un triatló, i finalitzava amb un meritori temps de 1:20; a continuació es classificava en Josep Parareda, en la seva segona presa de contacte amb el món triatlètic, amb un temps de 1:28, , i gaudint en tot moment d’aquest triatló; la representant femenina de l’equip en aquesta ocasió, la Sandra Callizo, malgrat patir problemes al primer sector, aconseguia completar també el seu segon triatló de la temporada. Molt destacable doncs l’actuació de tots quatre, en una prova que no era gens fàcil.
Des de l’AC XALOC volem agraïr especialment la tasca de tots els voluntaris i col·laboradors, membres de Protecció Civil i Policia Local de Platja d’Aro.

4 comentaris:

sandreta ha dit...

Hola a tothom! Doncs sí, ja n´he acabat un més... amb una sensació agredolça per no haver millorat però vaig patir tant a l´aigua i vaig sortir tan marejada que em va ser impossible fer més del que vaig fer... em quedo amb la part positiva, haver-lo acabat i amb les ganes per seguir entrenant i millorant si les obligacions ho permeten i les lesions em respecten... de moment ja em barrina pel cap un nou repte... la marató de BCN, l'1 de març de 2009...ja me´n sentireu parlar, ja,ja!!!

Anònim ha dit...

Sandra es igual com quedis des de l´escoletabtt t´animem a tope per la pròxima, anim!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Sandra, has de pensar que sol fet d'acabar qualsevol triatló, sigui de la distància que sigui, ja és un éxit personal, o sigui que enhorabona!!
També has de tenir en compte que cada triatló és diferent, i que les referencies canvien d'un a l'altre.
Endavant amb aquestes ganes i sobre tot, a gaudir tot i cadascú dels reptes que et proposis, sigui el que sigui!!!

sandreta ha dit...

Escoleteros i Jordi, gràcies pels ànims! Per cert, Jordi, entra al blog de l´escoleta (www.escoletabtt.blogspot.com)... els comentaris i cròniques d´en Nava i en Pipo no tenen desperdici!!!!